Utbildningar och kurser

Anmälan till utbildning

För att anmäla dig till en utbildning eller kurs gör du så här:

1. Läs igenom kontraktet nedan.

2. Fyll i formuläret nedan och kryssa i att du läst och godkänner kontraktet och uppger om du även godkänner att ditt namn och din mailadress delas på en klasslista som delas med de andra studenterna.

3. Skriv i meddelande med ditt namn, adress, telefonnummer och här kan du även skriva om det är något speciellt som vi behöver ta hänsyn till.


Kontrakt

Kontrakt för utbildning och kurs

Utbildningsmaterial som ingår i kursen får brukas av studenten så som skrivet material, bilder, böcker, arbetsuppgifter eller videos men får inte delas eller säljas vidare till andra utomstående. Allt studiematerial är skrivskyddat och får inte kopieras mer än till privat bruk.

De uppgifter som delas av studenter i forum eller live-möten får inte delas till andra utomstående. Beskrivning av fall eller erfarenheter ska kunden/klientens identitet hållas dold och det ska inte gå att utläsa vem denna person är.

Detta är viktigt då det kan förekomma information som är känslig för personen i fråga. Här med godkänner jag att mina personuppgifter lagras av utbildningens upphovsmän fram till kursen avslutats. Personuppgifter eller annan känsliga data kommer inte under några omständigheter att vidarebefordras eller delas till någon annan instans eller företag.

Anmälan är bindande för hela utbildningen.

Vid enstaka kurser sker anmälan senast 2 veckor innan kursstart.

Avbokningsregler: Vi har mjukat upp SAUFs (Sveriges auktoriserade utbildningsföretag) standardregler för avbokning av öppen kurs. Detta innebär att din anmälan är bindande så snart du har fått en bekräftelse skickad till dig. Vid avbokning 14-8 dagar före kursstart debiteras 50% av kursavgiften. Vid avbokning och icke-deltagande utan avbokning 7-0 dagar före kursstart debiteras 100% av kursavgiften. Du kan sända en ersättare efter samråd med oss.

Vill du anmäla dig till en utbildning eller beställa litteratur? 

Örtmedicin - bland ringblommor, växtsjälar och hjärtansfröjd

Nu finns boken Örtmedicin - bland ringblommor, växtsjälar och hjärtansfröjd ute i handeln.
Vår önskan är att den här boken ska öppna upp för nya möjligheter och vägar, både för dig som är ny i örternas värld och för dig som är en trogen örtvän.
Örtmedicin - bland ringblommor, växtsjälar och hjärtansfröjd är en gedigen handbok i örtkunskap och örtmedicin där du lär dig om hur 30 av våra vanligaste läkeörter kan användas medicinskt, i hudvård, i magi och i energimedicin. Boken innehåller ett omfattande kapitel om beredning och förvaring samt en ordlista med ofta förekommande termer inom örtmedicinen.
Med hopp om njutbar läsning
Caroline och Elisabeth


Hudvård - med rötterna i naturen och hjärtat i örternas magiska värld


Nu finns boken Hudvård - med rötter i naturen och hjärtat i örternas magiska värld ute i butikerna. Den går att köpa både som tryckt bok och i e-bok format.
Utgiven 2022
I boken "Hudvård - med rötter i naturen och hjärtat i örternas magiska värld" får du, på ett enkelt och inspirerande sätt, tips på och råd om hur du gör egen hudvård. Boken innehåller information om oljor, fetter, eteriska oljor och örter, samt massor av recept fria från kemikalier, plaster och ämnen som bryter ner istället för att bygga upp. Dessutom ingår information om hur du kan stärka dig inifrån för ett lysande yttre.


Med hopp om inspirerande och glädjefylld läsning.


Caroline och Elisabeth